UIT+Cultuur
drenthejournaal.nl
27-08-2016 20:00
Mainstage Music" is een initiatief die zich richt tot amateur artiesten & Muzikanten en organiseert 1 keer in de maand open pod...
V&D werd eind vorig jaar failliet verklaard en gesprekken over een doors...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
De politie in Assen ziet voorlopig nog geen verband tussen de diverse (a...
Op 12 en 13 maart 2016 wordt de Ronde van Drenthe verreden.
Actueel

Makelaardij Drenthe gooit het roer om

Geplaatst op vrijdag 6 juli 2012 17:15
0 reacties
  • © Boom regionale uitgevers

Assen - Toen Jan Oudman in 1989 met Makelaardij Drenthe verhuisde naar de Groningerstraat in Assen, in een voor die tijd zeer modern makelaarskantoor, waren het nog andere tijden. Dat is door de komst van Funda totaal veranderd.

‘In die tijd was een makelaarskantoor nog dé plek waar je het aanbod kon bekijken. Er hingen kleine info-folders met het totale aanbod van Assen en omgeving’, vertelt Jan Oudman, die al bijna 30 jaar beëdigd makelaar is. ‘Daardoor kwamen de mensen regelmatig kijken en was het kantoor een druk bezochte plek.’ Tegenwoordig bekijken mensen eerst de woning op Funda en maken dan pas een afspraak voor een bezichtiging met de makelaar. Ook mensen die hun huis willen verkopen bekijken eerst een aantal sites van makelaars en de makelaar die hen aanspreekt wordt dan na een telefoontje bij hen thuis uitgenodigd. ‘Door al die veranderingen is het tijd worden om het roer om te gooien’, vinden Jan en Gea Oudman. ‘Daarom gaan wij vanaf 1 augustus vanuit ons huis aan de Holthe 36 in Assen verder. We willen op een andere manier nog completer zijn door onder andere een vernieuwde website en gebruik van de social media.’ Wat blijft is hun betrokkenheid bij de opdrachtgevers en door creatief te zijn slagen ze er ook in om in deze veranderde tijd hun klanten goed van dienst te zijn. Gea blijft de styling doen, zodat de woning optimaal wordt gepresenteerd voor de verkoop. En ook de koffie blijft altijd klaar staan als men toch eens even langs wil komen. Jan en Gea verheugen zich erop en hebben zin in de nieuwe manier van werken. Hun slogan is nog steeds ‘Makelaardij Drenthe, daar voelt u zich thuis’. Straks is dat letterlijk bij hen thuis.

Tip de redactie via WhatsApp! Voeg 'drenthejournaal.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk.