V&D werd eind vorig jaar failliet verklaard en gesprekken over een doors...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
De politie in Assen ziet voorlopig nog geen verband tussen de diverse (a...
Op 12 en 13 maart 2016 wordt de Ronde van Drenthe verreden.
Assen

Camerabeelden van gewapende overval op juwelier

Geplaatst op dinsdag 24 juli 2012 10:15
0 reacties
  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

Assen - Op vrijdag 13 juli rond half tien heeft bij Mercurius Juweliers aan de Ceresstraat in Assen een gewapende overval plaatsgevonden. Twee daders met bivakmutsen op bedreigden de juwelier. Zij gingen er met een hoeveelheid horloges en goud vandoor. Van hen is door bewakingscamera’s beeldmateriaal gemaakt.

Het duo, beide mannen, verdween op 1 fiets in de richting van de Oude Molenstraat. Het gaat om twee daders tussen de 1.75 en 1.80 lang en beiden droegen een blauwe spijkerbroek. Eén van de daders droeg een blauwe jas/sweater en de andere een zwarte jas/sweater. Een van de overvallers bedreigde de eigenaar met een vuurwapen, terwijl de ander sieraden uit een vitrine pakte en in een tas stopte. Beide mannen verdwenen op 1 fiets in de richting van de Oude Molenstraat. De juwelier heeft 1 van de overvallers horen praten en deze sprak Nederlands zonder een accent. De door de daders gebruikte tas was donker van kleur. Heeft u informatie en/of herkent u de personen op het beeldmateriaal bel dan met de politie op 0900-8844. Belt u liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

Tip de redactie via WhatsApp! Voeg 'drenthejournaal.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.